Hulco Machinetransporter TERRAX

Hulco transporters terrax 1

De Hulco Terrax-2 3000 LK in de gewichtsklasse van 3000 tot 3500 kg. is leverbaar met 2- of 3 assen. De Terrax is een machinetransporter voor zeer intensief gebruik. Het ijzersterke stalen chassis is robotgelast en volbad gegalvaniseerd om roestvorming uit te sluiten. De brede oprijklep met steun en torsieveren laat zich goed bedienen. De aluminium laadvloer met antislipprofiel is onderhoudsvriendelijk. De vrije dissellengte van 145 cm zorgt voor veel wendbaarheid.

De Hulco Terrax serie is een robuuste en functionele machine / minigravertransporter. Aan de basis van de Terrax staat een sterk en stabiel chassis.

De lage laadvloer van 32 of 39,5 cm en een stevige oprijklep 150 cm zorgen voor een kleine oprijhoek, waardoor vrijwel ieder voertuig gemakkelijk de aanhangwagen oprijdt.

De Hulco Terrax-2 3000 LK is standaard uitgerust met een bodem van aluminium welke door vele langsliggers wordt ondersteund en zodoende een zeer sterk draagvlak garandeert.

De hoge 150 cm oprijklep beschikt over torsieveren, een vaste beugel en degelijke sluitingen. Verder wordt de functionaliteit geoptimaliseerd door een baksteun, voldoende bindmogelijkheden en geïntegreerde verlichting.

Terrax… gewoon topkwaliteit!

 

Specificaties:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.