Hulco Machinetransporter TERRAX

Hulco transporters terrax 1

Hulco Terrax-2 3000kg 294x150cm machinetransporter korte klep

De Hulco Terrax is een van de sterkste machinetransporters die er is. De beste keuze als u zware minigravers, hoogwerkers of heftrucks wilt vervoeren. De Terrax heeft unieke assen: die staan in een hoek van 0° ten opzichte van het wiel. Daardoor is het mogelijk dat de aluminium laadvloer zo laag ligt: 32 centimeter boven de grond. Deze Hulco Terrax heeft een totaalgewicht van 3000 kg, met een laadvloer van 294 x 150 cm. 

Het chassis is volbad thermisch verzinkt. Dat betekent dat zowel de binnenkant- als de buitenkant een dikke beschermende zinklaag hebben. De kokerprofielen zijn volledig dicht en dikker en groter dan andere machinetransporters. De assen, het remsysteem en neuswiel zijn allemaal van de hoogste A-kwaliteit. De machinetransporter heeft een extra robuuste oprijklep met antislipprofiel.

U heeft de keuze uit een korte klep (1 meter) of een lange klep (1,5 meter). Er zit een sterke steun op de achterklep, waardoor u geen extra steunpoten nodig heeft.

Andere belangrijke kenmerken van de Terrax zijn een baksteun op de dissel en een variabele koppelingshoogte. Verlichting is netjes weggewerkt in het chassis; de zijkanten en voorkant zijn voorzien van LED-verlichting (werklampen en LED-verlichting aan de achterkant zijn een veel gekozen optie). 

Dankzij de juiste aanpassingen zorgen we dat de Terrax  nog beter geschikt is voor zware hoogwerkers, rooimachines of grote shovels; denk aan: 

  • Een zwaardere oprijklep, speciaal voor rooimachines.
  • Een robuuster steunwiel (met schoor).
  • Verzwaarde assen, verbeterde vering of asschokbrekers.

 

Terrax… gewoon topkwaliteit

 

Specificaties:

Laat een reactie achter