Reparatie & Onderhoud

Veilig op de weg kunnen gaan is zeer belangrijk

Veilig op de weg kunnen gaan is zeer belangrijk en daarom adviseren wij om Uw aanhangwagen minimaal 1x per jaar te laten controleren.

Voorkom boetes!

De politie controleert veel en grondig op het gebruik van aanhangwagens en paardentrailers. 

De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen afgelopen jaren werden uitgedeeld, konden met een onderhoudsbeurt voorkomen worden:

  • Breekkabel niet aanwezig of verkeerd gebruikt
  • Hulpkoppeling niet aanwezig of verkeerd gebruikt
  • Banden te oud of te weinig draagvermogen
  • Versleten lagers
  • Remmen niet in orde
  • Verlichting niet in orde
  • Reflectors 

Het uitstellen van het onderhoud van uw aanhangwagen is daarom niet verstandig.

Neem dus vandaag nog contact met ons op 074 785 5430

 

 

Reparatie volgens afspraak

De kosten van reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij De Strookappe Aanhangwagens weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. De Strookappe Aanhangwagens is dus verrassend betaalbaar!

Bij een onderhoudsbeurt wordt er controle verricht op de gehele aanhangwagen: oplooprem, remmen, assen, chassis, banden, wielen, verlichting etc.

Alle losse onderdelen voor de aanhangwagen, paardentrailer zijn voorradig, dus mocht de aanhangwagen een gebrek hebben dan kan de reparatie na overleg met U worden uitgevoerd, Als de aanhangwagen door ons veilig wordt bevonden, wordt de aanhangwagen voorzien van de onderhoudssticker en onderhoudsrapport; een bewijs van goed onderhoud en veilig om op de weg te gaan.

Bel Ons Voor Meer Informatie​

074-7855430